Take Away

Al mad og drikke sælges også som take away på LUNA’s.

Bestilling foregår pr. telefon, og spørg gerne hvornår maden/drikkelsen er klar til afhentning, så eventuelle misforståelser undgås. På forhånd tak.

Telefon: 3254 2000

TakeAway

 

Vi tilbyder sågar fast take away rabat på:

  • Alle smoothies Kr. 45,- (almindeligvis kr. 55,-)
  • Alm. Kaffe Kr. 20,- (almindeligvis kr. 28,-)
  • Latte, lille Kr. 25,- (almindeligvis kr. 35,-)
  • Latte, stor Kr. 30,- (almindeligvis kr. 40,-)
  • The, luksus Kr. 30,- (almindeligvis kr. 36,-)

Alle andre varer er til almindelige priser , når det sælges som take away.

Dog har LUNA sin egen og favorable take away ordning: For hver gang man køber for kr. 100,- for man et stempel på sin personlige take away kupon, som udleveres på LUNA. Når man har 9 unikke stempler, får man på det efterfølgende take away køb kr. 150,- i rabat. Med andre ord; køber man for eksempelvis kr. 602,- som take away, så får man 6 stempler, og mangler kun 3 for at udløse rabat kr. 150,-.

LUNA forbeholder sig ret til at lukke midlertidigt for take away, hvis der er ekstraordinær travlhed hos os. Dette af hensyn til kunderne på stedet.

LUNA bringer ikke ud. Men er man en større gruppe – og bestiller senest 2 dag før – så er man velkommen til at forespørge om dispensering herfra mod et mindre gebyr for transport. Benyt vores kontakt-formular. Husk at tydeliggøre dato, klokkeslæt, bestilling, leveringsadresse, kontaktperson med telefonnummer med mere. En sådan aftale er dog ikke gældende, førend den er bekræftet af LUNA i svar pr. mail.