Christianshavn

ChrHavn

LUNA`s ligger i hjertet af Christianshavn.

Her hvor alting sker!

Tæt på Vor frelser Kirke med det berømte og snoede spir, tæt på Udenrigsministeriet, Christiania, Christianskirken, Nordeas hovedsæde og Orlogsmuseet.

Og tæt på “Huset på Christianshavn”.

Tæt på Nationalbanken, Børsen, Christiansborg, Holmens Kirke, Danks Jødisk Museum, Thorvaldsens Museum, Teatermuseet, Nationalmuseets Klunkehjem, de Kongelige Stalde og Kareter, Den Sorte Diamant, Det Kongelige Teater og Nyhavn.

Og kun 1,5 km. fra Operaen. Og kun 1,7 km. fra Amalienborg. Og endnu kortere afstgand til Storkespringvandet/Strøget/Rundetårn/City.

Metroen (M1 + M2) kører næsten til døren. Desuden kører et væld af busser til/fra Torvegade og Havnebussen stopper også på Christianshavn.

LUNA anbefaler bordreservation: 3254 2000. Da vi er for travle til at være online, kan man kun bestille bord pr. telefon.

På Christianshavn har vi 22 borde indenfor samt pladser i baren. Desuden har vi 10 borde udenfor. På “1. salen” som vi kalder vores repos er der plads til maksimalt 33 personer. Vi har dog haft selskaber/receptioner op til 70 personer, hvor vi har serveret stående tapas og canapeer med mere.

Vi har ligget på adressen siden 1. december 2003. Før os hed det “Cafe Luna” i over 10 år, og før det, var det “Hakkedrengen” med Margit og Erik Brandt som ejere.

ServeingChrHavn

ChrHavnpige